Idag fick jag via foto bevittna att mina  barn (de stora)tillsammans med sin farmor och kusiner gjorde sitt traditionella julbak. ❤️   Jag bevittnade det inre på plats själv, nej via foto. Jag pratade med min dotter för en stund sedan och när jag fick höra att det var havrekex de hade bakat så blev jag lite extra rörd och glad. Alltså deras farmor för min bästa  farmors tradition vidare. Hon har personligen fått receptet av henne. De hade en god kontakt de där två och jag förstår verkligen varför det var så.  De två var så oerhört likasinnade. Två otroligt godhjärtade människor. Jag har faktist aldrig  hört min farmor (då hon levde) eller mina stora barns farmor baktalat eller uttala sig  dåligt om en annan människa.  Jag är så glad att mina barn har en så fin farmor i sitt liv. Hon betyder så mycket för dem. 

Farmor Veras havrekex var så väldigt goda. Roligt att Ebba nu lärt sig den konsten. Tack bästa farmor G son gör detta tillsammans med mina barn. För mig betyder det mer än du någonsin kan förstå ❤️