Senast jag lekte leken gömma nyckel minns jag faktist inte, bara att det just var väldigt, väldigt länge sedan. På en stor mataffär vet jag alldeles säkert att jag iaf. aldrig tidigare har testat den leken, så ikväll var det tydligen dags för en sådan premiär på ICA Kvantum i Birsta 😁

Om jag och Line gjort som planerat, dvs. endast köpt ett par skor som tanken var, ja då hade det varit enkelt att hittat gömstället, men när vi istället gjorde som vi brukar när vi åker iväg vi två, ja köper lite mer och andra

 ”bra att ha” saker, ja då blir det inte lika självklart att hitta igen det bra gömstället.

Vi gick bland sylthyllor, juicekylar, mjölk o yoghurt kylar,ostdiskar och skinka hyllorna. Bland mackor och kex letade vi också. Det blev som en spännande skattjakt förenad med gömma nyckel leken. Ingen av oss kunde ju heller ge ledtrådarna fågel, fisk eller mittemellan till varandra. 😂  Vi gick till precis alla ställen vi varit på men i omvänd ordning. Jag säger som Line sa under vår lilla nyckel jakt, nämligen att det var ju väldigt synd att jag inte minns vart jag hade tappat bort nyckeln😊

Tillslut kom vi fram till det första stället vi varit på i butiken och där, mitt bland alla rosa fingervantar stack ett rosa Framtidsgala nyckelband ut!

Som en liten ledtråd att dra i, och det gjorde vi såklart 🗝

– Det händer ofta så tokiga och roliga saker när vi är iväg, visst Andelie ?!      Tack och lov att hon fortfarande uppskattar min klantighet i vardagen 😊Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *