Tiden går så snabbt emellanåt och allt man planerar blir inte riktigt som man tänkt alla gånger.Mitt Showkidz koncept är ett hyfsat färskt och ett mycket bra exempel på just det. Mitt mycket gamla koncept som jag återstartade för ett par terminer sedan. Hur mycket jag än ville så gick det bara inte att fortsätta. Plötsligt skulle tiden räcka till så väldigt mycket mer och dessutom blev min sambo också ”plötsligt” tränare för ett fotbollslag på högre nivå..

Ja,hur roligt det än var med min dans och mitt showande tillsammans med barnen så fick jag bara inte ihop det. Projektet fick därför ta en liten paus på obestämd tid.  

Fast att skapa lösningar utifrån låsningar har på något vis alltid varit min grej. Det traditionella konceptet med träffar ett tillfälle per vecka under en åtta veckors period fick ändras lite och helt plötsligt så finns det nu både möjlighet och plats i höstens kalender. 

Jag skickade mina spontana tankar och nya ide’er utifrån det ”gamla” till min bästa, bästa Johanna och nu idag står jag här färdig för att presentera mitt alldeles nya och unika koncept. Gammalt har förnyats, paketeras och blivit anpassat så det är möjligt att äntligen få dra igång en barngrupp igen.  Alldeles precis lagom några månader innan Framtidsgalan…..  Showkidz i weekendformat!

 Denna gång tror jag att jag lyckats fått till ett riktigt uppskattat projekt för barn i ålder 6-9 år så jag hoppas och önskar att det blir många som blir intresserade och anmäler sig snabbt! Nu ser jag verkligen framemot att möta de yngre barnen ett par helger i konceptet ShowKidz Camp✨⭐️✨

Barn är en naturlig och bubblande källa för påfyllning av energi för mig. Så har det alltid varit. Min samtalskontakt jag nu haft en tid varje vecka har pushat mig till att satsa lite mer på mig själv och att försöka att göra lite mer saker som  just är positiva för MIG och mitt ego. Det kanske låter konstigt, men det är för mig en utmaning. Fast jag lär mig bättre och bättre att lyssna till det faktist.  Två projekt i för mig ”må bra anda” har jag därför idag tillsammans med min Johanna helt färdigställt. Det ena är alltså detta med de yngre barnen och det andra är ett rent tjejprojekt där jag kommer att involvera åk 7 tjejer ifrån min skola.  Bara att skriva om detta gör mig på så väldigt gott humör.  Det bubblar genast en skön känsla genom hela mig och det behövs verkligen väldigt mycket av den varan i mitt liv just nu.  Energi är  en förbrukningsvara och ibland slösas det väldigt, väldigt  mycket av den.  Påfyllning är därför livsnödvändigt ❤️