Just idag träffade jag min chef på Engelska skolan för första gången. Alltså dagens datum fast året var 2012.Förmodligen var jag så spänd i samtalet då jag fick info om vart hans kontor låg i förhållande till receptionen, för jag hamnade på Pieter Strijdoms kontor istället för hos rektor Pascal Brisson.😂

Artig som han vara tog han emot mig, lyssnade till min presentation av mig själv på lite ”rostig” engelska. När han tillslut lyckades räkna ut att det var rektorn jag var där för att träffa och att jag trodde att det var just han så började han skratta lite och visade mig genast den rätta vägen till  rummet där den ”riktiga”rektorn hade sitt säte.

Alltså jag hade gått till höger i stället för till vänste vid receptionen, så väldigt typiskt mig .😊

Att det sedan visade sig att det skulle bli just Pieter som jag skulle jobba väldigt tight med framöver visste jag inte då, men det fick jag vetskap om ett par dagar senare då blev jag anställd ⭐️✨⭐️

Ms. Nordin blev Ms.Bubble på skolan rätt snart. För likt en bubbla finns jag lite här och lite där i skolans verksamhet.

Nu ser jag verkligen framemot ett nytt läsår på denna fantastiska arbetsplats! Jag är så oerhört stolt över mina chefer som förstår att det är viktigt med en tjänst som min,  en Ms.Bubble lite ”out of the box”. Att de till 100 procent stöttar mig och det arbetssätt jag tror på gällande  våra barn och ungdomar. 

Jag har en tjänst som på många andra skolor skulle anses som en ren lyxtjänst och någonting som därför är svårt att få till.  

Att de som skola dessutom ställer sig bakom mitt arbete med Framtidsgalan, ja ni förstår att jag känner mig mäkta stolt.

Nu ät det hösten 2016. Jag  känner mig förväntansfull och jag är väldigt laddad  ✨⭐️✨