Nu har vi kommit hem och jag ligger bredvid minstingen som precis  har somnat. Jag skrollar igenom alla fina bilder och jag placerar och bevarar midsommarafton 2016 på en plats långt inne i mitt hjärta ❤️. Trots att familjen inte helt var komplett i dag, de största barnen har varit på annat håll för att fira,  så har vi ändå haft en alldeles magisk dag och kväll. Vi har en oerhört tur som har varandra. De små barnen har utsstrålat glädje och ”nöjd – med – livet”miner precis hela dagen . Från morgonen som startade hos farmor och farfar i Skrängstabodarna till kvällen som avslutades sent i Ösjön dit vi var  bjudna tillsammans med mina föräldrar har barnen haft så roligt och hittat massor med nya vänner att leka med för dagen. Vi pratar ofta om det, ja hur oerhört glada vi är och hur lyckligt lottade vi är som har så  pass många goda och bra förebilder kring de mindre barnen. Tänk om det inte hade varit på det viset!

Fortsatt trevlig midsommar 2016 🌸🍓🍰

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *