SexĂ„ringen i vĂ„ran familj har inte varit sĂ„ intresserad av att gĂ„ ivĂ€g till andra kompisar eller hĂ€nga med pĂ„ olika saker som ibland  erbjuds, men i gĂ„r kom vĂ€ndningen. Redan kl. 13.00 kom hennes förskolekompis tillsammans med hennes mamma och hĂ€mtade för att dĂ€refter Ă„ka till CandyWorld. Kompisen Ă€r hemma pĂ„ mĂ„ndagar tillsammans ned sin 2-mĂ„nader ”gamla” syster. Som mamma beskriver  det sĂ„ blir det lite lĂ„ngtrĂ„kigt emellanĂ„t sĂ„ nĂ€r de i helgen var pĂ„ vĂ„ran Ellies 2-Ă„rs kalas sĂ„ planerade  vi denna mĂ„ndagsaktivitet  tillsammans med tjejerna. SĂ„ roligt och dĂ„ frĂ€mst för att hon verkligen var sĂ„ positiv till det denna gĂ„ng ⭐     TĂ€nk vad barn kan skapa mĂ„nga nya och bra kontakter för oss vuxna. Tack vare att dessa tvĂ„  tjejer leker sĂ„ bra sĂ„ har jag och denna otroligt fina mamma kommit varandra vĂ€ldigt  nĂ€ra. Jag kommer ALDRIG att glömma samtalet som jag fick ifrĂ„n henne för drygt ett halvĂ„r sedan. Ett samtal son varade i över en timme och förĂ€ndrade massor. FrĂ„n den dagen har vi haft kontakt gĂ€llande det mesta flera gĂ„nger per vecka. Det kĂ€nns  som om vi kĂ€nt varandra hur lĂ€nge som helst.💕

IgĂ„r ramlade det in lite foton i min telefon medan jag jobbade. Underbart att fĂ„ ta del av deras roligheter, men pĂ„ avstĂ„nd.