Jag tycker det finns mängder med fördelar gällande sociala medier, dvs. när det används på rätt sätt. Det är ju en alldeles egen historia i sig, ja hur oerhört galet och fel det verkligen också kan bli! Så galet att det tom. blir polisärenden till slut vilket är så oerhört sjut och tragiskt. Men som sagt, när det sköts och används på rätt sätt så finns det en del positiva fördelen. Jag har fått väldigt många av mina jobb ”tack vare” Facebook tex. Det finns också ett ”Feelgood” värde i form av att det dyker upp minnen varje dag ifrån tidigare år. När det dyker upp då  jag bläddrar i mitt flöde så blir jag på så väldigt gott humör. Ännu roligare då rexter msnslrivit då, känslor man förmedlat stämmer lika väl då som nu.

Detta var en text och ett foto i från tidigare år som jag fastnade för just i dag:

Jag är lyckligt lottad som får vara mamma till tre fantastiskt fina barn. Alla har vi varit samlade under dagen om än i lite omgångar.
”Mammas dag” ställer ju inte direkt in viktig träning 💪

Bonusbarnen kom också hem under kvällen efter en mysig helg tillsammans med sin farmor och farfar.

Lillan älskar fortfarande att fota tillsammans med sin mamma, därav bilden, men lika mycket tack till alla som finns i min närhet och förgyller mitt liv varje dag 💕

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *